Netdating for swingere

24 marts 2019 Lykke Holzmann Søby
Netdating for swingere

For nogle mennesker, er det ikke nok blot at have en partner og leve et monogamt liv – de vil gerne have mange optioner. Måske har deres partner det på samme måde, måske er de single og kan lide og møde par. Disse mennesker kaldes swingere – og det er en populær livsstil, som mange – på overfladen – almindelige mennesker følger. Der findes selvfølgelig en masse dating apps, hvor man kan møde andre swingere. Her kigger vi lidt på, hvorfor folk vælger denne livsstil.

De ønsker ikke at være utro

Nogle gange indser et par, at de begge har et stærkt ønske om at opleve andre seksuelle partnere, men ikke fordi de mangler kærlighed til hinanden eller ikkel ængere vil have sex med hinanden. De ønsker ikke at gå fra hinanden bare fordi de har sex med andre mennesker, og de vil heller ikke lyve overfor hinanden. Her forekommer swinger livsstilen perfekt.

De er biseksuelle

Hvis en eller begge parter er biseksuelle, så er den eneste måde, de virkelig kan være tilfredse på, at swinge. Nogle vil sige, at det er uretfærdigt for en person, der er biseksuel at være begrænset til kun at have med et køn hele deres liv. Og mange par betragter det ikke som at snyde, hvis deres partner boller med en person af samme køn.

Sexlivet er dødt, men båndet mellem dem er ikke

Nogle par mister gnisten, men er stadig de bedste venner, der holder meget af hinanden. Det fører til et meget tilfredsstillende liv sammen og de føler sig meget forbundne i alt andet end sex. De kan ikke se hvorfor de skal gå glip af den seksuelle side af livet, og de vil heller ikke gå fra hinanden. Så de swinger.

De kan lide at bryde reglerne

Hvis begge personer ikke kan lide alt det traditionelle, ja, hvad som helst, så kan de blive swingere. Måske tænder de endda på at gøre ting, samfundet ser som “frækt” eller “unormalt”.

Er du måske til swinger livsstilen, Læs mere om netdating på lovebuddy – der findes en netdating app til alle typer.

Flere Nyheder