Guide til den rette dildo

28 september 2017 Camilla Skøtt
Guide til den rette dildo

Leder du efter den helt rigtige dildo, der kan blive din tro følgesvend i mange år? Dildoer fås både med og uden vibrator, ligesom de fås med og uden stimulering af klitoris; hvilken dildo der er den bedste for dig, det afhænger af flere forskellige ting:

1: Hvor og hvordan vil du stimuleres?

Skal dildoen bruges på traditionel vis eller er du vild med anal stimulation? Den almindelige dildo fås i mange størrelser, former og materialer, og det samme gælder i princippet for en anal dildo. En anal dildo er til gengæld større end en anal plug, og du får dermed også en kraftigere stimulation.

2: Hvad skal dildoen være lavet af?

De mest almindelige materialer er silikone, glas, stål eller træ. Glas og stål holder hele livet, og her får du samtidig muligheden for at lege med kulde og varme. Silikonen er fleksibel, blød og lækker at røre ved, og så er den let at bruge. Træ er til dig, der gerne vil tænke på naturen, og desuden gerne vil have en dildo, der har en naturlig varme.

3: Hvilken form og farve skal den have?

Dildoer fås i stort set alle farver, og medmindre du er på udkig efter en med et realistisk udseende, så kan du vælge efter behag. Formen spænder fra naturtro til skulpturel, og det er en smagssag, hvad der fungerer bedst.

4: Hvor stor skal dildoen være?

En lille dildo kan være en mulighed, hvis du endnu ikke har erfaring med dildoer, ligesom den også kan være god til anal stimulation. Medium størrelsen er til dig, der har lidt mere erfaring og gerne vil så tæt på det realistiske som muligt, mens en stor dildo er til dig, der gerne vil fyldes godt ud – er du til fisting kan du med fordel kigge i den helt store ende af skalaen.

Er du klar til at vælge din næste dildo, så kig på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer – her finder du Nordens største udvalg.

Flere Nyheder