Fræk, frækkere … sex med strap on

27 februar 2019 Astrid Pedersen
Fræk, frækkere ... sex med strap on

Går du og kæresten og snakker om at lave en trekant – en af dem, der inkluderer to kvinder og en mand? Hvorfor så ikke tage skridtet fuldt ud (som man siger), og tilføje en strap on til den frække leg?

Hvad er en strap on?

En strap on – en forkortelse for strap on dildo – er et erotisk legetøj bestående af et mavebælte, på hvilket der er monteret en penis attrap. Med en strap on dildo kan en kvinde få mulighed for at penetrere en anden kvinde (eller en mand), og dermed blive den dominerende part i legen. Bæltet er konstrueret således, at det sidder fast om hofterne og maven på kvinden, og hullet i midten af bæltet er lavet til, at selve penis attrappen (dildoen) kan skiftes ud efter lyst og behov.

Strap on dildos fås i mange forskellige størrelser og udformninger. Nogle strap on dildos fås ydermere med vibration eller ekstra anal- eller klitoris stimulation. Fælles for alle strap on dildos er, at de er fremstillet ud af kvalitets materialer, på lige fod med almindelige dildos og vibratorer.

Hvorfor skal vi prøve en strap on dildo?

Fra diverse online pornotjenester er det almindelig viden, at det mest søgte emne blandt de mange millioner film inkluderer girl on girl action. Langt de fleste mænd tænder helt enormt på to piger, der tænder på hinanden – og er der en fræk strap on dildo med i spillet, kommer det helt over the top. Skal trekanten derfor være ekstra og særligt pirrende, kan I med fordel gejle den op med en strap on dildo af høj kvalitet. Og skulle I en dag få lyst til at prøve at være i hinandens sko på tomandshånd, kan I lege med rollebytning ved hjælp af en strap on.

Du og din partner kan finde jeres ideelle strap on i den online shop på love-lingeri.dk

Flere Nyheder