Fræk, frækkere, Fleshlight!

21 maj 2018 admin

Som mand er du måske lidt usikker på, om du kan bruge sexlegetøj. Det korte svar er: Selvfølgelig kan du det! Og markedet for sexlegetøj til mænd er i kraftig vækst. Dette skyldes en stigende bevidsthed om, at mænd også har brug for erotiske hjælpemidler for at gøre deres sexliv mere varieret. Hvorfor skulle kvinder dog have eneret på skøn single sex?

Fleshlight – det ultimative sexlegetøj til mænd

Der findes mange onaniprodukter og erotisk tilbehør til mænd på markedet. Men den absolut mest populære gadget er den berømte Fleshlight. Fleshlight har holdt sig aller øverst på popularitets listen over sexlegetøj til mænd i flere årtier. Og det er der ikke noget at sige til. Ud over det, at Fleshlights originale design er både praktisk og nyskabende i sig selv, er producenterne bag Fleshlight også i den absolutte spydspids, når det handler om innovation og produkt udvikling.

Nyere Fleshlight modeller – nyskabende og spændende

Fra at være et stykke halvlummert legetøj, som man gerne gjorde lidt grin med, har Fleshlight fået status af klassiker, og samtidig bevaret sin ubestridte førsteplads blandt solgt sexlegetøj. Og dette skyldes primært, at der er gjort meget for at udvikle produktet. I gamle dage var Fleshlight fremstillet af billige materialer, som langt fra var naturtro. Nu om stunder er Fleshlight udfærdiget i det patenterede plastik polymer Real Feel Super Skin, som faktisk er bedre end naturtro! Og som om dette ikke skulle være nok, er de nyeste Fleshlight modeller støbt efter de ydre kønsdele på vor tids største kvindelige pornosterner. Du får således med en Fleshlight en helt unik chance for at komme tæt på Anna Polina, Dillon Harper, Annika Albrite, Jessie Jane, Jessica Drake, Kayden Kross, Riley Reid, Tera Patrick, Riley Steele, Alexis Texas eller Stoya.

Se hele udvalget af Fleshlight med eller uden vibrator på makelove.dk

Flere Nyheder