Bedre sex i længere til med glidecreme

22 maj 2018 Astrid Pedersen
Bedre sex i længere til med glidecreme

Hvis sexlivet ikke altid kører som smurt i olie – så bør du overveje at bruge glidecreme. Der findes den dag i dag rigtig mange forskellige typer glidecreme på markedet, og nogle er mere velegnede til visse formål end andre, hvilket vi vil komme ind på i det følgende.

Glidecreme til kvinder i overgangsalderen

De fleste kvinder oplever hele livet igennem, at der er perioder, hvor de er mere fysisk oplagte end andre. Denne variation skyldes som oftest hormonbalancen, men mange andre faktorer kan spille ind. Det kan for eksempel være bestemte typer medicin, autoimmune sygdomme, eller stress. Når kvinden når overgangsalderen – eller klimakteriet, som den også kaldes – vil ændringerne i østrogenspejlet medføre, at der ikke produceres de samme mængder af naturligt smøremiddel som førhen i ungdommens vår. Dette kan forårsage smerter og ubehag ved samleje. Men sexlivet behøver ikke at stoppe af den grund. En god vand- eller siliconebaseret glidecreme vil kunne gøre underværker, hvis du oplever tørhed som følge af menopausen.

Glidecreme til analsex

Analsex er populært blandt såvel homo- som heteroseksuelle. Man bør dog træde varsomt, for uanset hvilken orientering, man har, er anus ikke beregnet til denne type aktivitet. Her er glidecreme et absolut must, hvis man vil undgå såvel ømhed som skader ved endetarmen. Der findes mange forskellige former for glidecreme til dette formål. Det anbefales, at man ved analsex anvender den siliconebaserede variant, som ikke fedter og giver det absolut bedste glid, da den ikke optages i huden. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende siliconebaseret glidecreme, hvis du samtidig anvender sexlegetøj af plastik, gummi, silicone eller latex. Du kan dog sagtens anvende butt plugs af stål eller glas sammen med en siliconebaseret glidecreme. Hos belugi.dk finder du – blandt mange andre erotiske hjælpemidler – et bredt udvalg af glidecreme i begge varianter.

Flere Nyheder